Trófea Grill Étterem Akciós Jegyértékesítő Felület

 

Lastminute weboldalunkon keresztül a meghirdetett időpontokra kedvezményes áron juthatnak hozzá akciós jegyeinkhez.

A jegyvásárlás menete:

 

1- Válasszon éttermeink akciós lastminute jegyei közül

2- A jegyen válassza ki melyik időszakban szeretne Nálunk étkezni

3- Adja meg mennyi jegyre van szüksége!

4- Fizesse ki a jegyek értékét online, vagy válassza a készpénzes fizetést.

5 - Nyomtassa ki a vásárlást igazoló e-mailben található akciós jegyeket, vagy hozza magával a jegyen található kódot az Ön által kiválasztott étterembe, a megjelölt időpontban és fogyasszanak kedvükre!

 

FONTOS! A megvásárolt jegy (jegyek) csak és kizárólag a megjelölt napon és időpontban érvényesek és csak a jegyeken szereplő étteremben felhasználhatók!  Az akciós jegyek más kedvezménnyel nem összevonhatóak!

Sok szeretettel várjuk Önöket Éttermeinkben!
A Trófea Grill Éttermek Vezetősége és dolgozói

ÁSZF

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, rendelési folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://www.lastminutetrofea.hu és http://www.trofealastminute.hu ) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: www.lastminutetrofea.hu/aszf

 1. Szolgáltatók adatai:

A King's Buffet Kft.

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Székhely: 1061 Budapest, Király u. 30-32.
Postázási cím: 1061 Budapest, Király u. 30-32.
Adószám: 14931846-2-42
Cégjegyzékszám: 0109 926623
Email cím: trofea.kiraly@gmail.com
Telefonszám: +36 1 878 0522
 

Margaret Bridge Kft.

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Székhely: 1027 Budapest Margit krt 2.
Postázási cím: 1027 Budapest Margit krt 2.
Adószám: 23069712-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-951502
E-mail cím: trofea@trofeagrill.hu
Telefonszám : 061/438-9093  0620/ 999-77-09


ADGAJA Kft.

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Székhely/telephely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a.
Postázási cím: u.a.
Adószám: 23354575-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-961636
Email cím: etterem@trofeagrill.net
Telefonszám: 0620/9494206; 061/2700366

Alapvető rendelkezések:

 1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

 1. A jelen Szabályzat 2013. április 10. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalakon közzéteszi. Felhasználók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

 1. Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

 1. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

 1. A Felhasználó adatai

 1. Felhasználó jelszavának tárolásából vagy a felhasználónév és a jelszó harmadik személy részére való átadásából fakadó károkért a Szolgáltató nem felel.

 1. Felhasználó kijelenti, hogy adatait a valóságnak megfelelően adta meg Szolgáltató weboldalán. Szolgáltató kizárja felelősségét a vásárlás során megadott téves, hibás vagy hamis adatok megadásából eredő kárért, ugyanakkor az ezzel kapcsolatosan felmerülő kárának megtérítését követelheti a Felhasználótól.


4. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 1. A megjelenített termék (akciós jegy) kizárólag online rendelhető meg. A termékre vonatkozóan megjelenített ár forintban értendő és tartalmazza a törvényben előírt áfát.

 1. A weboldalon Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, igénybevételének feltételeit.

 1. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete

 1. Amennyiben Felhasználó már regisztrált, a regisztrációját követően bejelentkezik a weboldalra.

 1. Felhasználó kiválasztja az éttermek akciós jegyei közül a számára megfelelőt.

 1. A jegyeket az adott időpontra kattintva tudja kiválasztani Felhasználó.

 1. A felhasználó a megvásárolni kívánt jegy(ek) darabszámát beállítja. Ezután megnyomja a „Jegyek vásárlása” gombot.

 1. Felhasználó kiválasztja a fizetési módot, melynek típusai a következők:

PayPal utalás:

 • Amennyiben ezt a fizetési módot választja, elirányítjuk a PayPal oldalára.

 • Amint a PayPal számlájáról megérkezett a végösszeg a PayPal számlánkra, küldjük a megrendelt jegy(ek)et.

Online fizetés OTP, K&H, vagy MBK Szép kártyával:

 • Amennyiben ezt a fizetési módot választja, elirányítjuk az adott bank weboldalára, ahol ki tudja fizetni a megrendelt akciós jegy(ek)et.

Készpénzes fizetés:

 • Amennyiben ezt a fizetési módot választja, lehetősége van az akciós jegy(ek)et a kiválasztott éttermünkben készpénzzel kifizetni.

Bankkártyás fizetés:

 • Amennyiben ezt a fizetési módot választja, elirányítjuk az adott bank weboldalára, ahol ki tudja fizetni a megrendelt akciós jegy(ek)et.

 • Felhasználó megadja a számlázási és szállítási adatait, amennyiben ezt a korábbi regisztráció alkalmával még nem tette meg.

 • Amennyiben a weboldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél (jegyeknél) vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

 • A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

 • Az adatok megadását követően Felhasználó a ”folytatás” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését.

 • Adatbeviteli hibák javítása: Felhasználó a megrendelési folyamat lezárása előtt a „mégsem” gombra kattintva tudja korrigálni a bevitt adatokat, mellyel megszakítja a fizetési folyamatot.

 • A „mégsem” gomb megnyomása után Felhasználó ismét ellenőrizheti a megvásárolni kívánt jegyek darabszámát. Az „eltávolítás” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség véglegesítését követően automatikusan frissül a kosár tartalma. Ha ez nem történne meg, a „Kosár frissítése” gombra kattint Felhasználó.

 • Amennyiben Felhasználó az ellenőrzés után megfelelőnek találja a kosárban lévő jegyek darabszámát, a „Fizetés” gombbal tudja elküldeni rendelését.

 • Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

 • A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik, melynek eredményeképpen Szolgáltató elektronikus üzenetben a Felhasználó e-mail címére küldi meg a megrendelt és kifizetett akciós jegy(ek)et.
 • Felhasználó az akciós jegy(ek) kinyomtatása után a jegyen megjelölt étteremben és a jegyen megjelölt időpontban tudja felhasználni a terméket.
 • Amennyiben készpénzes fizetést választott, lehetősége van a kiválasztott étteremben, megérkezéskor és a jegyek bemutatásakor kiegyenlíteni a jegy(ek) végösszegét készpénzben.
 • A megvásárolt jegy(ek) csak és kizárólag a megjelölt napon és időpontban érvényesek és csak a jegyeken szereplő étteremben használhatók fel. Egyéb esetekben (másik étteremben és időpontban) érvényességét veszíti a jegy!
 • Amennyiben Felhasználó nem tudja bemutatni a megvásárolt jegyet, azonban annak sorszámát megjegyzi és be tudja mondani a kiválasztott étteremben, a jegyen szereplő időpontban, Szolgáltató úgy tekinti, mintha Felhasználó bemutatta volna az akciós jegyet.
 • Felhasználó a jegy(ek)et tetszőlegesen átruházhatja és elajándékozhatja
 • Felhasználó tudomásul veszi, hogy a megvásárolt jegy(ek)et semmilyen esetben nem használhatja fel más időpontban. A jegy érvényét veszti, ha a foglalást nem veszik igénybe a megadott időben. Késés esetén is csak a feltüntetett időpont végéig élhet Felhasználó a szolgáltatással.

Elállás joga

 1. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 1. §. (4) b) bekezdése alapján a Felhasználót elállási jog nem illeti meg. A Szolgáltatónak nem áll módjában sem az akciós jegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni.

 1. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatályos állapotban itt érhető el.

 1. Felhasználó egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségeken.

 

Vegyes Rendelkezések

 1. Szolgáltató kötelezettsége teljesítéséhez közreműködőt jogosult igénybe venni. Ennek jogellenes magatartásáért teljes felelősséggel tartozik, úgy, mintha a jogellenes magatartást saját maga követte volna el.

 1. Ha a jelen Szabályzat bármely része érvénytelenné, jogtalanná vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jogszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti.

 1. Amennyiben Szolgáltató a Szabályzat alapján megillető jogát nem gyakorolja, a joggyakorlás elmulasztása nem tekinthető az adott jogról való lemondásnak. Bármilyen jogról történő lemondás csak az erre vonatkozó kifejezett írásbeli nyilatkozat esetén érvényes. Az hogy a Szolgáltató egy alkalommal nem ragaszkodik szigorúan a Szabályzat valamely lényegi feltételéhez, vagy kikötéséhez nem jelenti azt, hogy lemond arról, hogy a későbbiekben ragaszkodjon az adott feltétel vagy kikötés szigorú betartásához.

 1. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

 

Panaszkezelés rendje

 1. Weboldalunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti e-mail címe(ke)n, vagy levél útján is közölheti.

 1. Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.

 1. Szolgáltató az írásbeli panaszt 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

Szerzői jogok

 1. A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a Lastminute.trofea.hu weboldalon, azok bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében.

 1. Miután a Lastminutetrofea.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos a Lastminutetrofea.hu weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

 1. A Lastminutetrofea.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással és az idézés szabályait szem előtt tartva lehet.

 1. A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire. A szolgáltatások igénybevétele semmilyen körülmények között sem eredményezheti, hogy a forráskódot bárki visszafejtse, visszafordítsa, vagy bármely más módon megsértse a Szolgáltató szellemi alkotásokhoz fűződő jogait.

 1. Tilos továbbá a Lastminutetrofea.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a Lastminutetrofea.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető (pl. keresőrobot, vagy bármely más visszafejtő).

 1. Az Lastminutetrofea.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

Adatvédelem

 1. A megadott személyes adatokat a mindenkori adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Adatkezelési tájékoztatónk elérhető az alábbi linken: http://www.lastminutetrofea.hu/adatvedelem

Budapest, 2013. April 9.