Trófea Grill Étterem Akciós Jegyértékesítő Felület

 

Lastminute weboldalunkon keresztül a meghirdetett időpontokra kedvezményes áron juthatnak hozzá akciós jegyeinkhez.

A jegyvásárlás menete:

 

1- Válasszon éttermeink akciós lastminute jegyei közül

2- A jegyen válassza ki melyik időszakban szeretne Nálunk étkezni

3- Adja meg mennyi jegyre van szüksége!

4- Fizesse ki a jegyek értékét online, vagy válassza a készpénzes fizetést.

5 - Nyomtassa ki a vásárlást igazoló e-mailben található akciós jegyeket, vagy hozza magával a jegyen található kódot az Ön által kiválasztott étterembe, a megjelölt időpontban és fogyasszanak kedvükre!

 

FONTOS! A megvásárolt jegy (jegyek) csak és kizárólag a megjelölt napon és időpontban érvényesek és csak a jegyeken szereplő étteremben felhasználhatók!  Az akciós jegyek más kedvezménnyel nem összevonhatóak!

Sok szeretettel várjuk Önöket Éttermeinkben!
A Trófea Grill Éttermek Vezetősége és dolgozói

Lastminute jegyvásárlás - Trófea Grill Étterem

Újdonság!
www.trofealastminute.hu – Ahol minden akciót azonnal megtalál!
Nemrégiben indítottuk el a Trófea Grill Éttermek lastminute jegyértékesítő felületét, ahol akciós, lastminute ebéd-és vacsorajegyeket kínálunk a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek mindegyikébe.
Válogasson lastminute ajánlataink között és ebédeljen vagy vacsorázzon éttermeinkben a lehető legolcsóbban! Érdemes napi szinten figyelemmel kísérni a trofealastminute.hu-t, hiszen naponta változtatjuk kedvezményeinket, így biztos lehet abban, hogy nem marad le a legkedvezőbb lastminute ajánlatainkról. Ezen kívül a Király utcai, a Margit körúti és a Visegrádi utcai étterem facebook oldalán is találkozhat lastminute kedvezményeinkkel, illetve egyéb éttermi akcióinkkal, aktualitásunkkal. Lastminute ajánlatainkban garantáltan nem csalódhatnak, hiszen a mindenkori fix árak töredékéért kínáljuk az utolsó szabad helyeket éttermeinkbe. Nem csak a lastminute utazások tartogathatnak sok élményt, a Trófea Grill Éttermek lehetőséget nyújtanak lastminute ebéd vagy vacsora elfogyasztására is.
Vásároljon jegyeket lastminute árakon!